! »

♥♥ Be part of US ♥♥

Wednesday, December 16, 2009

Sajer-sajer...

SARUNG BANTAL BABY KAYKAY



Sarung bantal ni actually sekali ngan cadar.. Ni Sue buat untuk kaykay
time Sue mengandungkan dia..comel tak..? huhuhu..
Pink Color lagi, sebenarnya teringin nak bb girl...
Kuar2 bb boy.. xkisahlah.. janji anak mama...
Sarung ni, Sue buat cara crosstitch.. masa tu tak pandai lagi sulam2 ni..
Sekarang macam2 ada...
Ok next project Sue... hehehe



Ni plak sarung bantal Kaykay yang kedua... Sarung ni dibuat awal tahun ni 2009..
"Tom & Jerry".. Masa tu, Kaykay suka sangat tengok kartub Tom & Jerry..
Memandangkan sarung bantal Kaykay yang kat atas tu dah xsesuai nak dipakai...
so, Sue pun terpikirlah nak buat sarung baru untuk dia...
nak suprise dialah konon...
 Nak siapkan sarung ni hampir 1 minggu masa diambil.. yerlah,
Sue kan keje, buat pun lepas balik keje.. malam..
tu pun ikut mood... kalau ngantuk stoplah buat....hehehe..
Akhirnya... siaplah sarung bantal Tom & Jerry untuk anak KesayanganKu...
Bila Sue tunjuk kat Kaykay... Heppy sangat dia...
Sampai nak g mana2 nak bawak bantal tu.
Hehehe....

Tak tahu nak jahit apa lagi untuk Kaykay... Boy tahu jerlah...
Takkan nak pakai clip rambut kot...kekeke..
Takpe kaykay nanti Mama fikirkan...



**Mama Love You Sooo Much **



Sunday, December 13, 2009

bArAnG bArU dAtAnG |aG|... huhuhu..

~ BARANG BARU ~


Ni Circle Clips yang baru siap... harap2 ada yang berminat.... hehehe



Ni plak brooch yang tak di plan nak buat... ntah camaner... terasa nak buat brooch..
maka terhasillah Brooch Pin nii... hope u like it...!!



Auntie Mizah, HP Keychain Auntie dah siap...hehehe


Ok... Daa..

Lot's of Luv,
Mama Kaykay


Saturday, December 12, 2009

Thursday, December 10, 2009

Wednesday, December 9, 2009

Cam tak percaya... huhuhu


Esok exam... kena study nii... baru jer nak buka buku...
xpasal2 p buka lippy kesayanganKu Ini..hehhehe..
Apa nak jadi ni Sue... Nak tahu kenapa Sue g buka lippy..
Tengok betul2 lippy tu .... ada gambar apa kat screen tu...

Nampak tak apa..huhuhu...
tutorial for Flower Crochet... hehehe..
Dah lama nak buat crochet ni.. cam tak confident lak... pendek kata.. TAK PANDAI!
Petang tadi p kedai beli jarum kait... benang memang dah sedia ada..
dah lama beli.. nak buat xpandai... sampailah hari nii...

Jarumnya..

Buat masa sekarang ni.. benang ni jer yang Sue ada.. Dah mamadai untuk orang yang xpandai cam Sue ni... Nak tahu apa yang terhasil ngan benang2 ni...
Tengok kat bawah nii... hehehehe





Hehehe... pandai tak Sue...
Cam tak percaya jer... tapi percayalah...
yeeeey.... Sue dah pandai buat crochet bunga....
la..la...la... la...la..

Tunguuu... tengok apa Sue akan buat ngan bunga2 tu....

K... daaa..


Lot's of Luv
Mama Kaykay


Tuesday, December 8, 2009

Single Clippy..


*****************************************************************
****************************************************
**************************
*************
*****


RM 5.50

RM 5.50

RM 5.50


        RM 5.50  

         
RM 5.50

RM 5.50

RM 5.50

RM 5.50

RM 5.50

RM 5.50

RM 5.50

RM 5.50


** To be continue **







Wednesday, December 2, 2009

Collections Up-dated...


Ni... Mama Kaykay new design hairclips.. hope semua sukakannya... aaarrrgghhh... ngantuk bangat nii... tapi kena upload gak gambar nii... kawan2 tanya pattern baru... Especially "Makcik Faz"...huhuhu... Huja n2 ni.. tdo syok jeee... hehhehe... Ok enjoy....

 
...:: COPYRIGHT RESERVED BY MamaKaykay ColorCreation ::...