! »

♥♥ Be part of US ♥♥

Tuesday, June 29, 2010

~**MyS|sTa EnGaGeMenT**~

Hee..hee.. nak up-date dlm blog nii..
My Sis tunang pn dh lama 14-May-2010.. huhuhu
Ok.. sajer2 cuci mata..
Hasil kraftangan saya guna FELT nii..
Ni semua sebahagian hantaran yg saya buat.. hehehe 


EnjoY ViewinG..










Antara banyak2 hantaran yg ni paling saya sukee.. hehehe.. TOMEY tak..??? hehehe..



~**Lot's of Luv**~

Saturday, June 19, 2010

Amigurumi Cherry TUTORIAL

*** JOM KITA TRY BUAT ***




Friday, June 18, 2010

Nak jugak WATERMARK Free...!!!

Salam Semua..
Ni nak bagitau ada barang "Pree of cag" nii.
nak tak.. huhuhu..
Mende pree jarang org xnak yerk..
Saya pun nak jugak... NAK... NAK... NAK...!!!
(hehehe.. x maluuu xoxoxoxo..)

Apa benda yang pree tu..
ni nak  btau...
WATERMARK..!!!
watermark tu ape erk..!!!???
nak th... ni contohnyer... (empunya.. pinjam yerk..?)

@ dengan erti kata CHOP MOHOR.. hehehe
sukenyer.. klu ada chop sendiri... korang xnak ker..
mesti nak kan.. saya pun nak..
kalau nak.. cepat2 visit blog Pn Eliss yang pemurah dan budiman nak bg chop pree kat kita nii.. ulangan FREE
klik jer kat nama empunya tu.. terus masuk ke blog Elissmie..
Tapii....
Kalau nak dapat pree watermark nii.. mesti ada syarat2 nyer..
Syarat2 yg ditepkan oleh empunya nya ialah:

1. Kena FOLLOW
- (dh lama follow tp xbksempatn nak buat entry..hehe)

2. Buat ENTRY mengenai saya nak WATERMARK FREE dari Elissmie
 - (skrg ni duk tengah mengarang pasal entry ni leeerr..)

3. Nak kena btau nama blog apa... kalau tak camaner nk create CHOP..  yer ker idak..? dah bg nama blog tu kena bagitau plk nak color apa.. nak pakai tulisan apa..(tulisan elissmie dah bagi pilihan.. pilih jer mn satu yg nak)
- ( nama blog saya Mama Kaykay| tulisan nak color "Pink" g2.. | Font plk saya nak guna yg nama "KinKee"  hehehe... yg copyright reserved tu nak sama cam Eliss nyer pendek kata tulisan n pattern sama cam watermark yg saya copy ni.. cuma tulisan mama kaykay jer pakai kinkee...huhuhu) xperkan..???

4. Lepas tu.. kalau nak chop pree ni.. jgn duk bukak blog ni jr.. kalau nak tahu
selain blog nii..Eliss ni ada beberapa blog lagi.. rajin2kan diri lawat blog Eliss
yg seperti di bawah nii:





haaa... banyak tak blog Eliss.. apa lagi sesamalah kita jejalan ke blog2 Eliss ni yer..

5. Kata Eliss lagi, kalau dah selesai semua kat atas nii..
jgn lupa plk nak tinggal link pasal entry ni kat comment box.. PENTING!
- kalau tak camaner Eliss nak tau kita ada mintak free Watermark..hehhee
tak ke penting tuu.. huhuhu..

6. Eliss kata bl dh terima entry pasal nii.. Eliss akan ambil masa 2-3 hr berkerja utk siapkan..
- saya xkisah Eliss.. sebulan tunggu pun xper.. janji dapat.. barang pree lah katakan..
mana leh demand sgt..hehehehe

yang paling BEST dan best sesangat..
Eliss xder tetapkan TARIKH TUTUP (baiknyer Eliss..)
so, sepanjang tahun blh mohon...

Cukuplah setakat ni sje.. entry saya pasal nak dpt Watermark pree nii..
Mekaseh yer Eliss sbb sudi menderma Watermark kpd kami blogger2 nii..
baik sgt awak.. hehehe


Lot's of Luv

Up_Date | PenCiL CaSe



HappY vIewinG ALL
My Up-Date CollecTion


** Depan **


** Belakang **


** Atas **


** Kiri **


** Kanan **


** Selesai.. packing n nak hantar kat tuannya lak..
Hmmp.. selesai satu up-date utk pencil case..
Kalau suke.. isi ORDER FORM yer..
code Item:

PCOO2


TQ 4 VIeWIng


****Lot'S of LuV****

Wednesday, June 2, 2010

** ORder frOm Ika **


Setelah bertungkus-lumus menyiapkan order dari Ika..
Maka terhasillah BrOoch yg kat bawah nii..
Actually dah sampai pun ke tangan tuannya...
Yang bestnya... Ika cakap dia suka..hehehe

Kalau anda pun suka.. jangan lupa isi ORDER FORM

Sebelum Packing


Ready nak pos

~** TQ byk2 Ika **~


Lot's of Luv






 
...:: COPYRIGHT RESERVED BY MamaKaykay ColorCreation ::...