! »

♥♥ Be part of US ♥♥

Friday, June 18, 2010

Nak jugak WATERMARK Free...!!!

Salam Semua..
Ni nak bagitau ada barang "Pree of cag" nii.
nak tak.. huhuhu..
Mende pree jarang org xnak yerk..
Saya pun nak jugak... NAK... NAK... NAK...!!!
(hehehe.. x maluuu xoxoxoxo..)

Apa benda yang pree tu..
ni nak  btau...
WATERMARK..!!!
watermark tu ape erk..!!!???
nak th... ni contohnyer... (empunya.. pinjam yerk..?)

@ dengan erti kata CHOP MOHOR.. hehehe
sukenyer.. klu ada chop sendiri... korang xnak ker..
mesti nak kan.. saya pun nak..
kalau nak.. cepat2 visit blog Pn Eliss yang pemurah dan budiman nak bg chop pree kat kita nii.. ulangan FREE
klik jer kat nama empunya tu.. terus masuk ke blog Elissmie..
Tapii....
Kalau nak dapat pree watermark nii.. mesti ada syarat2 nyer..
Syarat2 yg ditepkan oleh empunya nya ialah:

1. Kena FOLLOW
- (dh lama follow tp xbksempatn nak buat entry..hehe)

2. Buat ENTRY mengenai saya nak WATERMARK FREE dari Elissmie
 - (skrg ni duk tengah mengarang pasal entry ni leeerr..)

3. Nak kena btau nama blog apa... kalau tak camaner nk create CHOP..  yer ker idak..? dah bg nama blog tu kena bagitau plk nak color apa.. nak pakai tulisan apa..(tulisan elissmie dah bagi pilihan.. pilih jer mn satu yg nak)
- ( nama blog saya Mama Kaykay| tulisan nak color "Pink" g2.. | Font plk saya nak guna yg nama "KinKee"  hehehe... yg copyright reserved tu nak sama cam Eliss nyer pendek kata tulisan n pattern sama cam watermark yg saya copy ni.. cuma tulisan mama kaykay jer pakai kinkee...huhuhu) xperkan..???

4. Lepas tu.. kalau nak chop pree ni.. jgn duk bukak blog ni jr.. kalau nak tahu
selain blog nii..Eliss ni ada beberapa blog lagi.. rajin2kan diri lawat blog Eliss
yg seperti di bawah nii:





haaa... banyak tak blog Eliss.. apa lagi sesamalah kita jejalan ke blog2 Eliss ni yer..

5. Kata Eliss lagi, kalau dah selesai semua kat atas nii..
jgn lupa plk nak tinggal link pasal entry ni kat comment box.. PENTING!
- kalau tak camaner Eliss nak tau kita ada mintak free Watermark..hehhee
tak ke penting tuu.. huhuhu..

6. Eliss kata bl dh terima entry pasal nii.. Eliss akan ambil masa 2-3 hr berkerja utk siapkan..
- saya xkisah Eliss.. sebulan tunggu pun xper.. janji dapat.. barang pree lah katakan..
mana leh demand sgt..hehehehe

yang paling BEST dan best sesangat..
Eliss xder tetapkan TARIKH TUTUP (baiknyer Eliss..)
so, sepanjang tahun blh mohon...

Cukuplah setakat ni sje.. entry saya pasal nak dpt Watermark pree nii..
Mekaseh yer Eliss sbb sudi menderma Watermark kpd kami blogger2 nii..
baik sgt awak.. hehehe


Lot's of Luv












3 comments:

  1. salam..eliss dah email yer..check it out!

    ReplyDelete
  2. YahoOooo... TQ Elis... Appreciated that.. muuUUuaaaAhh...!!

    ReplyDelete

 
...:: COPYRIGHT RESERVED BY MamaKaykay ColorCreation ::...